BEGELEIDING IS MAATWERK

Soms lukt het niet om op eigen kracht je weg te vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je op meerdere levensgebieden problemen hebt en je het overzicht kwijt bent. Ook kan het zijn dat je het moeilijk vindt om je in de huidige samenleving staande te houden.
Onze begeleiding biedt individuele ondersteuning op maat, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens de kennismaking bespreken we wat er nodig is. Heb je op voorhand een specifieke vraag hierover, neem dan gerust contact op.

Als je bent vastgelopen in je leven of je bent de regie kwijt dan kan je daarbij hulp gebruiken.

Op je eigen tempo en manier vinden we samen jouw eigen plek binnen H3Works. Daarna gaan we uitzoeken waar je naartoe wilt werken. We maken plannen hoe H3Works als hulpmiddel kan dienen om jouw doel te bereiken. Bij H3Works hebben we diverse werkplekken die heel het jaar wisselen gebaseerd op jouw vraag. Deze variëren van creatief tot techniek en van administratief tot wandelgroepen. 

We begeleiden je tot je het gevoel hebt dat je weer door kan en de touwtjes weer in handen hebt.

Werkplekken

Doen waar je goed in bent en graag doet, een dagritme hebben, werkervaring opdoen, sociale vaardigheden uitbreiden, samenwerken en elkaar inspireren, dragen bij aan een fijner leven en een positiever zelfbeeld; dat is ons streven.

Alle mensen zijn gelijkwaardig en verdienen de mogelijkheid om in de samenleving te participeren met hun eigen kwaliteiten. Zij verdienen het (gevoel) gerespecteerd en geaccepteerd te worden en zo te kunnen komen tot een zo groot mogelijke autonomie.


H3Works richt zich op mensen tussen de 18 en 67 jaar oud. De begeleiding die wordt geboden, heeft tot doel om mensen (weer) meer in hun kracht te zetten en een stap in hun persoonlijke ontwikkeling en groei te laten maken. Hierbij worden dagbesteding, werkervaringsplekken, opleidingstrajecten, tests, cursussen, workshops, coaching en krachtgesprekken als middel gebruikt.

 

Wij werken samen met onder andere: