Open voor eigen creatie

Maatwerk

Bent u op zoek naar prachtige houten meubels op maat? Zoek dan niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte meubels van hoogwaardige kwaliteit.

Of u nu op zoek bent naar een mooie eettafel, een comfortabele fauteuil, een stijlvolle kast of een uniek dressoir, wij kunnen het allemaal voor u maken. Wij bieden een breed scala aan maten, kleuren en materialen om uit te kiezen, zodat u precies krijgt wat u zoekt.

Als u geïnteresseerd bent in onze meubels op maat, vul dan ons contactformulier in om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen en geven advies over de mogelijkheden. Onze meubels zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar ook prachtig om te zien.

Naast onze op maat gemaakte meubels hebben we ook een breed scala aan andere producten op onze website staan. Deze producten zijn aan te passen aan uw wensen, zodat u iets unieks en persoonlijks krijgt. Of u nu op zoek bent naar een mooie lamp, een uniek schilderij of een comfortabele bank, wij hebben het allemaal!

Bent u klaar om uw huis in te richten met de mooiste op maat gemaakte meubels en accessoires? Neem dan nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

eigen creaties

Onze producten zijn met zorg en vakmanschap gemaakt door deelnemers van onze dagbesteding onder begeleiding van professionele houtbewerkers. Bij ons kunt u dus niet alleen prachtige, unieke producten kopen, maar ook bijdragen aan een goed doel. Onze deelnemers hebben namelijk een afstand tot de arbeidsmarkt en krijgen bij ons de kans om zichzelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen. Bovendien worden al onze producten gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Dus als u op zoek bent naar iets bijzonders voor in uw huis, neem dan een kijkje in onze webshop en steun tegelijkertijd een goed doel!