Activeringstrajecten

Leer werknemersvaardigheden en vind jouw werkgeluk terug

Vind je werkgeluk (terug)


Bij H3Works leer je hoe je een fiets of scooter repareert of op de houtwerkplaats mooie producten maakt. 

Je leert ook (opnieuw) wat er komt kijken bij werk. 

Met de activeringstrajecten van Huis van Mogelijkheden word je geholpen om in eigen tempo jouw werkgeluk te (her)vinden. 

Wij werken samen met Huis van Mogelijkheden reintergratie en activering

Iedere deelnemer…

Wil je vooral aan je werknemersvaardigheden en ritme werken, dan is ons activeringstraject een goede optie. In dit traject krijg je inzicht in jouw mogelijkheden. Wat zijn jouw sterke kanten als werknemer? Waar is nog ruimte voor ontwikkeling?
Dat ontdek je in een veilige omgeving tijdens het activeringstraject.
Het doel van het traject is om jouw zelfvertrouwen als werknemer te vergroten. Bij H3Works leer je bovendien veel nieuwe mensen kennen en vergroot je jouw netwerk. Wij geloven dat dit motiverend werkt bij de stap (terug) naar het arbeidsleven.

Werkritme en zelfvertrouwen

In het activeringstraject krijg je veel ruimte, persoonlijke aandacht en positieve aanmoediging. We kijken naar jouw persoonlijke situatie; wil je twee dagen per week werken of juist fulltime? Dat kan allemaal. Het opbouwen van jouw werkritme is één van de belangrijkste doelen van het traject. Bij H3Works kun je jouw talenten (her)ontdekken en zo jouw zelfvertrouwen ontwikkelen. Onder begeleiding van onze professionals leer jij op jouw niveau en tempo. Je kan instromen op verschillende afdelingen en daar jouw werknemersvaardigheden gaan ontwikkelen.

Het activeringstraject van Huis van Mogelijkheden is er óók op gericht om mensen uit hun isolement te halen. We bieden een luisterend oor en vergroten de zelfredzaamheid van onze deelnemers. 

Onderdeel van het activeringstraject is, indien gewenst, professionele ondersteuning bij matching, bemiddeling en begeleiding naar betaald werk. Nadat we jou hebben begeleid bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en eigenwaarde, zetten we graag samen de stap naar betaald werk.

EEN ACTIVERINGSTRAJECT OP DE LOCATIE van H3WORKS, VERZORGd DOOR HUIS VAN MOGELIJKHEDEN, BESTAAT ALTIJD UIT:

Voor wie?

Het activeringstraject van Huis van Mogelijkheden is er voor iedereen die graag wil (leren) werken.

Denk hierbij aan:

Houten bijzet tafeltje met Mozaïek patroon woonkamer

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE​